Studie hotelu Formule

Hlavní myšlenkou hotelu formule je nerušit designem stávající městečko – směrem od zástavby je z budovy hotelu vidět pouze zatravněná střecha, naopak od komunikace hotel na první pohled upoutá výrazným designem.

Objekt svým tvarem a řešením fasády připomíná zvíře. Tento dojem ještě umocňuje organický tvar obvodových sloupů.

Směrem k dominantní části hotelu – recepci a snídárně – je fasáda výrazně prosklena.

V přízemí objektu se nachází krytá otevřená parkovací stání pro návštěvníky hotelu. Samozřejmostí jsou i parkovací stání pro hendikepované. V interiéru hotelu je pak situována recepce se zázemím a designové točité schodiště.

V prvním nadzemním podlaží jsou navrženy dvoulůžkové pokoje, hygienické zázemí, úklid a různé typy skladů. Chodba je ozvláštněna originálními světlíky vedoucími přes celou výšku objektu, zaručující příjemné denní osvětlení. Nad úrovní recepce se nachází galerie.

V druhém nadzemním podlaží je situována snídárna, hygienické zázemí, kanceláře a další typy skladů.